Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

maktens män och oskyldigt blod

Kategori: Allmänt

så brukar det se ut när dominans står över demokrati. 
 
USAs president Obama vill gå in i ett land där det lemlästas människor varje dag. Kriget i syrien har ett pris, de oskyldigas blod. Folket där säger att det vill ha hjälp NU. De klarar inte av att vänta, dom mördas varje dag av en regim som skiter blankt i dom. 
Och visst tycker man att Nu ska det fan gå fort! snabbt in och skydda, hjälp folket i syrien. Men e USA rätt? Av erfarenhet så har vi ju sett hur USAs tidigare ingripanden i krigsdrabbade länder sett ut. Inte bra med andra ord, snarare värre. Fler mördade, torterade, våldtagna - Av MILITÄREN.
 
Och nu har Diktatorn Putin i Ryssland sagt att Om USA går in i Syrien så kommer han och hans Ryssland stå på Syriens sida. Det blir tre dubbelmord på befolkningen alltså. Först Syriens egna ledning som skjuter ihjäl och bombar ihjäl sin egen befolkning, sen USA som ska slå vett i syrien och nu Ryssland som ska vara stå mot USA med våld i ett land som redan e trasigt och nerblodigt. 
 
Maktens män e inget att ha när de än en gång bevisar att de bara använder sin reptilhjärna i situationer där man måste använda hela hjärnan och gärna hjärtat. 
 
FN tar tid på sej som vanligt och varje andetag vi tar så skjuts ett barn eller en vuxen i syrien nu. Paniken säger att - FORT!!! in med nån nu som hjälper folket. In med Vem som helst förutom USA och Ryssland. Vi kan inte vänta längre på att fler dör helt i onödan pga av maktens män. Vi måste ingripa... fast med vem och vilka..
 
 
Jag undrar vad Palme hade sagt?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: