Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

hahaha

Kategori: Allmänt

asså jag ska inte ha mittbena!

NAJJS!

Kategori: Allmänt

 
skitcoolt!
Älskart!

tragedin & komedin - den levande revolutionen

Kategori: Allmänt

Det e tur att jag har träffat människer som ser revolutionen mer än det misantropiska, även om jag e mer lagd åt misan hållet. Det e faktiskt en revolution som pågår, våran..min generation ..wow. Det händer grejjer, antagligen e folk som robotar eller så e dem i allra högsta grad levande och kännande varelser som ifrågasätter och tänker. 
Jag känner av den äldre generationen på långa håll, men den nya står stadigt brevid nära och blommar ut.
Det här kan bli stort.
Anamma revolutionen NU
 
Det finns ju dem som e motsägelsefulla och talar om hur vi ska behandla gällande allt från djur, miljö, människer, relationer, politik..ja listan kan bli jävligt lång MEN de själva får lägsta poäng hur dem själv behandlar, Att pront beskriva och säga till hur det ska vara och samtidigt bemöta på ett dåligt sätt blir ju bara motpol effekt. Det e hyckligt och en ganska så smaklöst OCH smartlös kombo. Dem har man ju stött på.. suck (tragedin)
 Å andra sidan e det bra med skräckexemplar på hur man inte vill vara, det e bra att ha en ventil som luftar, det slutar ju med (spciellt me mej) att man blir mer säker på sin sak och sitt bemötande...och den så vackra revolutionen som vi e i nu och kommer se mer av i framtiden. (komedin)
 
Det e en bit kvar till jämställdhet i detta land men vi e väl på någolunda god väg, känns bra, revolutionen smakar gott. Men då och då... när man tror sej håller på att tappa hoppet om allting så dyker det upp eldsjälar som visar att det e inte e försent. Att det aldrig e försent. Förändringar står på agendan, 
Tack. 
Så mycket jag kan känna avsky mot människan så kan jag älska människan också. 
 
Det e en tragedi/komedi. Människer imellan. Bemötande. visioner, revolution.
 
Bra låt för dagen - the lumineers, ho hey.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sigge Freud!

Kategori: Allmänt

You are going down man, GOING DOWN!
 
E väl precis mer eller mindre klar med min krönika och argumentation om psykoanalys och sigge frued. Hela texten handlar om sigges egna människosyn och min undran över om han själv gjort en psykoanalys på sin egen skalle, det betvivlar jag nämligen.
Han hade en fruktansvärd människosyn och hatade kvinnor. 
 
Suck. Ännu en slemgubbe som hatar kvinnor.
 
 
 
 
 
 
 

gud så dumt

Kategori: Allmänt

 
Varför göra en skillnad? 
Varför har inte farsorna glada barn och ser happy ut? varför bara morsorna?
Gud så dumt.
 
!

min våta dröm

Kategori: Allmänt

brukar sitta och dagdrömma om en ny realitet rätt ofta. I den drömmen så finns det 2 statsministrar, Dem heter Gudrun Schyman och Gustaf Fridolin och jag bor med dem i ett stooort hus, eget rum och allt. Very lyxigt,  det bor en kock också i huset som älskar att laga mat och köper alltid massa god öl, de e lixom aldrig slut på öl i det här huset. (och jag tål öl i drömmen) dessutom har vi 3 hundar, en svart cocker springer spaniel, hon heter matilda, sen en flatcoatedretriver som heter nova och en berner sennen som heter william. Sen bor alla mina vänner grannar med mej så dem ser jag varje dag. 
 
Själv jobbar jag som journalist inom statsvetenskap och älskar mitt jobb, har hela tiden knallrött läppstisft och  roliga debatter med allt möjligt intressant folk. 
Svergie e ett rikt och jämtställt land men med en ny stark lag i stiftningen, Dödsstraff. Men endast bara till medvetna djurplågare och puckopedofiler.
Vid gripande gällande våldtäkt så får våldtäktsmannen kuken av. Vi e alltså snälla nog att låta äcklet leva fast utan kuk. 
Sen e djuren, både de vilda och de tama några vi ser upp till och respekterar, människan i vårt lilla samhälle dyrkar djur och behandlar dem mycket bra. Köttkonsumtionen har radikalt ändrats och folk äter knappt nått kött längre, bara ibland och då ere ekokött som står på listan. Det finns inge konventionellt kött kvar utan bara logiskt ekologiskt. 
Ståkkålm kommer icke att ligga under vatten för vi har gjort totalförändringar med miljön & klimat, vi har inte stjälpt utan HJÄLPT till. Thank lord.
 
Alla indvider e stolta över sin sexualitet och alla respekterar varann, konservatisterna har fått en lobotomering och blivit liberaler och älskar alla nya förändringar och framtidstänk.
Människan finns framförallt .. och i skuggan står könet. Alltså inte tvärtom.
 
Åååååhh!! kan de inte vara såhär?
PLEASE
 
Det e min lilla realism
min våta dröm
här och nu, 
Förevigt
 
 
 
 
 
 
 

köttskatt?

Kategori: Allmänt

hmm snacka om kluven. På ett vis e det skitbra om vi tar skatt på kött, då kommer vi definitivt inte konsumera lika mycket men å andra sidan, nej. Satsa hellre på eklogiska produkter helt och hållet än att dra in massa skatt på kött och pengar som går till staten. Lagar och regler, tvång på människer e fel, folk måste tänka själva och begripa och VILJA själva.
Mer media om eko och djurrättshållning. Införa varannan dag i skolan veggis och de andra dagarna köttis, ekoköttis. Prata mer och ha dialoger om konsumtion och djurrättshållning. ifrågasätt skillnanden mellan oekologisk och ekologisk. 
 
jag ser helst att det internationella blir mer medvetena om det och gör större ändringar. Det e faktiskt våra djur och vår jord som dör ut.. vi e för lata och dumma för att göra nått.
 
Människan = en ignorant bastard
 
 
 
 
 
 
 
 

Eko e reko!

Kategori: Allmänt

mmm! Satt och myste i soffan i morse och glodde på nyhetsmorgon, dem prata om ekologiskt. Det e så jävla rätt. Hade inte ekologiskt existerat så hade jag dött av svältning. Man kan ju inte äta nått då!
Ni som jobbar med eko reko grejjer, ni e förebilder. Bättre djurrättshållning, ökad medvetenhet över klimat och miljö, jag blir rörd över att vi e så många som tänker grönt. 
 
Hörde min lilla favvo på tv också, Fridolin tuggar som vanligt om sunda värderingar. 
 
Länge leve Vishet!

Bevara de svenska traditionerna, SD the smart ass!

Kategori: Allmänt

"vi vill se och kunna bevara de svenska traditionerna" 
 
ja jo, fast Svergie har ju bara EN riktig tradition egentligen. En helt otrolig tradition om ni frågar mej. En riktigt fantastisk tradition till och med! 
Den traditionen heter jantelagen. 
 
Jantelagen ser till att du mår piss och att din självkänsla ska bli så minimal som det bara går. Du får absolut inte tro att du e nå vidare..ja i vad det nu kan vara. 
Humor får absolut inte visas eller höras. Nej gud nej! Tänk om vi alla skulle ha kul nångång, det skulle inte komma på fråga!
Radera dessutom bort ordet duga för du duger ju inte till nått, för att ingen bryr sej om dej. Klok kommer du aldrig att bli, för du e så jävla dum. Och glöm förresten att du ska lära dej nått, att vara påläst och vetenskaplig e bara nonsens.
Gör som de svenska vikingarna, flamsa runt i hela riket, i nationens intresse och stjäl och våldta så många kvinnor ni kan sen efter det ska ni Dyrka de små jävla dalahästarna och köttbullarna, de e det som gäller! 
 
jaaa men vad spännande om vi skulle följa SDs mental, bevara det svenska svenskt, det vi hade förr var ju så mycket bättre.
Folkhälsan skulle ju vara i topp inom oss svenskar och våra känslor kring allt skulle grävas långt ner i nått slaskigt dike. Tysta och ruttna ska vi bevara Sverige svenskt och traditionellt, låter väldigt attraherande må jag då säga.
Och att sätta käppar i dessa framtidens hjul, att stanna tiden och ta ett kliv in i konservatismen, ja men vad roligt, låt oss snälla bevara Svergies ENDA tradition. 
Låt oss bevara Jantelagen. 
 
 
 
Jävla puckon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gnutta hopp

Kategori: Allmänt

lagstiftning om jämställdhet
 
Wow. Folkpartiet vill lagstifta det. Wow.
Jag trodde dem var helt förlorade i all den konservativa smörjan som blir allt mer härsken. MEN äns finns en gnutta hopp om liberalismen och framåtandan.
Det glädjer mej!

jag hör mej sitta försvara

Kategori: Allmänt

"katter e ointelligenta djur" brister en typ ur sej från klassrummet, samma sekund så hör jag mej försvara katter och jag säger "nej dem e inte ointelligenta, dem e smarta som fan"
"Hundar e iaf bättre" säger hen sen. Och det håller jag ju med om. Katter e smarta och hundar e kloka. Det e lite så jag ser på det. Har ju aldrig har en kärlek till kattdjur direkt, men ointelligenta e dem inte!
 
I torsdags var det demo på mynttorget, Mäns våld mot kvinner. Vi borde ha en demo om Mäns våld mot andra män. Om det inte står om mäns våld mot kvinner i tidningen eller på nyheter, så står det om män som slår män. Det e ju helt rubbat med all denna våld. När ska det ta slut? 
 
Nu imorgon, söndag så ere soppkök, Sök på fejjan så ser ni. Det kan behövas hjälp där. Jag ska dit om jag kan vara där och hjälpa till. Det e nämligen samtidigt en demo för kvinnorsrättigheter som jag ska gå på, så jag får se om jag hinner dyka upp till soppköket.
 
Måste föröska vänja mej att skriva kvinnor med o, inte e. Kvinner. Jag uttalar nämligen kvinner med e så jag skriver så också. Mycket marigt!
 
leymah gbowee 
Människorättighetskämpe
Startat kvinnonätverk i Afrika för fred
Humanist
 
 
 
 
 

varmrökt lax

Kategori: Allmänt

jag tror det e bland det godaste som finns. 
mmm!
 
allt som e rökt e ju SÅ MUMSIGT..!

Detta med humor

Kategori: Allmänt

Har med tajming att göra.
 
annars blir det inte humor.
 
 

Jonas Gardell

Kategori: Allmänt

Jonas Gardell, du e så jävla bra!
 
 

smitit från döden två gånger redan

Kategori: Allmänt

yes. its true. I måndags när jag duscha så stod jag å sjöng och löddra in mej med krämer. Jättemysigt, jag sjöng den här låten, power to the peaple, den som går på reklamen dittan som dattan. Det låter som att e john lennon med och sjunger men jag e inte helt säker (inte med mej alltså, utan i reklamen. hallå lixom).
Hur som helst, jag står där, helt inlöddrad, naken, blöt och samtidigt som jag tar ton och ska sjunga så riktar jag munnen mot duschstrålen, och vips, sååå jag får en kallsup OCH dessutom astmaattack!
Jag hostar och låter obehaglig, ni vet, så som bara astmatyper kan när de inte får luft.
Ja jag tror jag ska dö.
Och jag kan inte tro det e sant. Samtidigt som jag kryper ihop i fosterställning inne i duschen och hostar mej blå i ansiktet så hinner jag tänka på MASSA saker, bl.a Skulle dem hitta mej så skulle alla se mej NÄCK liggandes i fosterställning. Och dem skulle se mina lortiga kläder insmusslad i en hög brevid och ett paket pall mall & min gammelmodiga mobiltelefon, Nokian som ser ut att vara från 2001 med KNAPPAR på. Tänk om dem här döden folket, dem som hämtar lik skulle se på mej å tro jag var nån slags luffare som tagit en dusch. Nej usch, Vilken patetisk död det hade vart, Här efter så e jag SKITNOGA när jag duschar!
 
En annan händelse som skedde igår var att jag höll på att bli överkörd av en barnvagn.
Herregud! Vad e det MED er morsor?! Vill ni MÖRDA folk som inte har barn eller? Vad ere frågan om!?
Där går alltså jag, en ung person i min bästa ålder (tror jag) och lallar runt och filosoferar, njuter av min cigg som börjar ta slut. Känner mej nöjd och belåten med livet,( ironiskt att jag just tänkte på livet strax innan jag höll på att bli dödad.) Mitt från ingenstans, INGENSTANS så svichar "det" fram och dyker rakt ner på mej - en fet jävla barnvagn!
Ungen vrålar och ser otäck ut, morsans som borde skaffa ett barnvagnskörkort bara blänger på mej som OM det vore MITT FEL att hon e crapig på att hålla i barnvagnen. Sen rusar hon förbi, lämnar mej halvtstående med hjärtat i halsgropen. Skakig tar jag mej hem, berättar den fasansfulla nyheten för folk på fäjsbok. De finns dem som sympatiserar med mej. Tack.
 
Jag känner nu att det får räcka med att jag har smitit från döden två gånger redan. Döden ska sluta hoppa på mej såhär.
Kom å tänka, vad e värst, Att ha dött av en kallsup i duschen eller blivit påkörd av en barnvagn?
Båda två e ju förnedrande.
 
Nä, nog me detta nu. 
Jag blir paranoid om jag ska hålla på att tänka på döden såhär. Ikväll blir det libanesiskt och bästa kompisar.
Nu blir det kaffe & Imperiet
 
 
 
 

denna veckas jag-önskar-ni-dör.. e

Kategori: Allmänt

taadaaa VÅLDTÄKTSKILLAR!!! Dem finns och ryms alltid på listan över vad jag vill ska dö ut på denna planet. Förra gången jag skrev om dödens död var det riktat till peddosarna, nu ere våldtäktskillar som jag vill ska raderas, och ta gärna med er äckliga åklagare och domare också så slipper vi dem dessutom. 
Skönt att få de avklarat.
 
Jag skulle vilja passa på att skriva nåra ord om centerns förslag om månggifte. Jag vill ju varken ha engifte eller månggifte, jag vill inte ha gifte alls. Det e för få som skiljer sej, tack och lov så tycker jag också att det e inte lika vanligt med bröllop och äktenskap längre. 
Däremot tycker jag absolut att folk ska få ha hur många relationer dem vill, så länge det e ömsesidigt och sålänge det inte bara e mannen som får ha massa fruar men inte frun om hon vill ha massa män. Här blir det inget slibbigt gubbepatriarkatMakt, Utan här gäller jämställt och rättvisa under lagen.. feel free to be with your loveERS.
 
Det känns helt onaturligt att kunna vilja bestämma över hur nån annan skall leva, eller jag tycker det iaf (förutom peddosar, våldtäktskillar och djurplågare- Dem ska bara Dö).
Det e det lite sån här, eh, Sköt dej själv & skit i andra- feeling. Fast vi har fortfarande kristendomens snevridna syn från vissa ögon runt omkring oss, Normer, ideal, uppfostran, samhällsprägel, skolans prägel, religionsprägel, könsprägel... 
Jag begriper inte hur det kan vara så svårt att låta individen vara individ? 
 
Varför t.ex ere helt okej och nästan ballt att tjejjer klär sej som killar men så fort en kille klär som en tjej så ere fjolligt och pinsamt. öh (Nu känns det som jag skriver för alla små instränkta svenssons här, dem allra flesta smarta och vidsynta typer hajjar bättre, de e de man vill hänga med. De Kloka typerna!)
Det ska ju inte va pinsamt för killen att klä sej som en tjej utan egentligen ere ju pinsamt för tjejjer att killar tycker de e pinsamt. För det e ju förnedrande för tjejjer att killar tänker så.
Nu skrev jag om nått jag inte brukar skriva, anpassar mej vanligtvis inte efter kön utan bara människan. Men för att vara rak och säga som det e, oavsett kön eller intet värdet på kön så ere precis såhär det e va. Jag kan få en sån stor lust att hylla de kvinnliga, men även det manliga...attributen! blanda på hur som helst, mixtra runt så man varken vet om jag e tjej eller kille. Tänk vad spännande, hur ska man behandla den här ..eh...ja kill..nää tjej...ehm nää hrmm.. människan!  
 
Nä nu måste jag fixa pall mall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Optimist - JAVISST

Kategori: Allmänt

Jag älskar det mesta med mej oftast men allra mest när jag kan ha fel. Jag har en diagnos..böjelse eller vad man nu ska kalla den. Det heter Misantropi.
Bl.a , Jag har sedan länge utgått från att det inte finns bra lärare. Eftersom jag går en kurs nu så träffar jag lärare hela tiden på skolan. Och till min förvåning och positiva överaskning så finns det en lärare där som e skicklig och grymt bra på just lärandet. Fanatstiskt öppen och odömande. Bra på att vara närvarande och lära ut. 
Hen ger hopp till läraryrket!
Fantastiskt inspirerande på ALLA sätt och vis. Tacka fan för det finns lärare som hen.
 
Jag känner en våg av optimism skölja genom mej. Dem första minuterna var det lite otäckt (eftersom de tillhör inte min vardag att duscha optemism) men känslan gick snabbt över till  - Så det e såhär det känns att vara lycklig? även om det e för tillfället. Men vad skönt!
Tänk att en människa på denna stora planet kan påverka mej, en främling genom att vara tillmötesgående och tänkande..
Hela jag e en optimistisk bomb nu, vill ge alla jag känner en stor kyss och för en gång skulle säga "Än finns det hopp för mänsligheten, vi kan förändra - JAG kan förändra"
Naiviteten existerar inte just nu, bara viljan och kraften att förändra & - Ge upp, vet jag inte vad det betyder. Bara hopp och tanken finns nu. Känslan ligger i bubbelbad och njuter. Allt känns så skönt
 
i rättvisan och sanningens namn så tror jag det beror på att NU vet jag att det finns en till person i vårt samhälle som har samma syn och bredd på förändring och livet.
 
Det viktigaste i hela världen e inte att jag måste stå ut och göra det som jag alltid gjort, det viktigaste e att det finns lärare som vill tala om allt och vilja få oss att bli en del av förändringen. Och även om det inte "behövs" nån annan för att berätta det så ere just vetskapen att DET just FINNS en annan som vill uppmuntra till just det. Vi e fler som delar samma syn, vi vill framåt. 
 
FRAMÅT MARSCH!
 
tacka fan för bra lärare ..!
 
 
 
 
 
 
 
 

today is the day

Kategori: Allmänt

ena bästa kompis fyller år!!! Grattis underbara rara
ihelgen syns vi å slår kängerna i taket!
 
Förövrigt så kan man ju undra om Jetsun Jamphel Ngawang Lobsang Yeshe Tenzin Gyatso, född som Lhamo Dhondrub ja även känd som Dalai Lama anser om människans rättigheter? Alltså t.ex homosexuellas rättigheter.
Personligen har jag aldrig hört han yttra sej om det, dock läst lite vad någon annan  har hört han tycka. Men det räcker inte, jag vill se han och höra han, för det skrivs så mycket skit ibland. Det gäller att vara källkritisk, journalisten i mej ska ta en funderare och den vetgiriga ska söka upp nått klipp när han väl talar om det. 
 
Återkommer med svar när jag vet. jepp, de här e mitt lilla mission nu!
 
 
 
 
 

Gustaf Fridolin

Kategori: Allmänt

"slår efter Aftonbladets upprörande avslöjande ett slag för att göra barnkonventionen till svensk lag. Alldeles för ofta hamnar frågor om barns och kvinnors rättigheter sist på dagordningen. Det är som om de vore välgörenhetsfrågor, något samhället ska ställa upp med för att vara snällt. Men barn och kvinnor är lika mycket medborgare som vilken medelålders vit man som helst." Gustaf Fridolin 
 
Guuu vad jag älskar kloka män!

jag blir road av mord

Kategori: Allmänt

mord, mördare, död, döden. Jag kan bli upprörd över sådant, Men också väldigt road. Varje gång jag läser om ett mord eller grov misshandel som inträffat på kåken, läser jag vidare och oftast e det en pedofil som blivit ihjälslagen eller misshandlat och ligger i koma. 
 
Jag kan få en enorm och radikal ro i mitt väsen. Jag tillhör nämligen dem som vill ha dödstraff på pedofili. Vi har bra lagar i Svergie men vi har inte bra domare och åklagare. Dem dömer sällan pedofiler helt ut, utan vissa får 8 månader, nått år hit och dit osv. Vi satsar otroligt mycket på förövrarna i samhället. Det kastas en jävla massa skattepengar på dem, men offren, barnen .. dem som varit 1 år eller 7 år gamla, de som blivit våldtagna och angripna, dem satsar vi knappt på. Det e viktigare att "bota" pedofilen än att värna om och ta hand om den utsatte. 
Det e så ohumant så jag kräks. 
Man har förbrukat sin rätt till frihet, allmänheten och liv när man gett sej på barn. Därför kan jag känna med ärlighet inom mej att det e roande att läsa att en pedofil blir misshandlad eller mördad. Det verkar som min syn på dösstraff och pedofili delas av fler. Tack!
 
Det e inte bara pedofiler jag önskar livet av utan utstuderande djurplågare också. 
Försvinn från denna jord.
Ge mej ro, gå och dö
 
 
 

Amors Pilar

Kategori: Allmänt

Hur mycket tacos kan en människa äta? Nån som vill gissa? NÅN?
 
jag kan varje fall käka huuuur mycket tacos som helst. Och nu e jag proppmätt, sitter och diskuterar med kompisar om att vi ska dra på kryssning snart, samt fira bästa vännen som fyller en ädel ålder nästa vecka. Det blir en libanesisk restuarang, hon behövde bara säga ordet Buffé så var jag hooked!
Jag älskar Bufféer! Det finns inget mer spännande än en massa olika typer av mat och annat smaskigt, man får välja SJÄLV vad man vill ha och äta hur mycket man vill, mmm..!
 
sitter och lyssnar sönder Olle Ljungström och Stefan Sundström nu. Jag har en svaghet för svensk musik, Det ska lixom vara en slags poesi-vis- politik- sångare. Lars Demian e en annan ljuvlig musikpoet. Kajsa Grytt och Jocke Berg. 
Haha!! det e så kul för att när man tuggar om svensk musik så tror alla svenssons att man menar Lena Ph och Per Gessle & CO. Oh lord... NEJ.
Jag kräver lite mer intellekt och känsla än dessa. 
 
Thåström. Im just saying.
 
Nu har Amors Pilar med herr Sundströms spelats klart för 30e gången. Lika bra att spela den igen.
 
Heja Stefan!!
 
 
 
 
 
 
 
 

nått otalt drottning Silvia

Kategori: Allmänt

Sålänge jag kan minnas har jag varit antimonarkist, det kan inte ligga i blodet eftersom mina föräldrar e så nära rojalister och monarkister man kan bli (enligt mej.)
Jag anser att monarkin skall bort. Finns ingen anledning att ha den kvar, och jag vet, ÄVEN om kungen inte har nån statsmakt så står monarki som en symbol och auktoritet och det e det jag inte gillar. Vad jag tycker personligen om personerna i kungafamiljen e inte lika viktigt. Utan det generella e att monarkin e onödig.
 
Men så råkar jag glo på Elisabeth Ohlson Wallins tavla med kungen och drottningen på. Allt var klockrent och riktigt skickligt gjort tills jag såg drottningen på knä försöka sudda bort nazistsymbolen. 
Eh... Även om jag e anti monarkin så har jag aldrig varit anti Silvia som person. Hon har sen länge alltid tagit ställning för mänskliga rättigheter och lagt ner tid och energi på att jobba med utsatta barn och andra som har det jävligt svårt. Hon näms sällan för det i media utan all fokus läggs på kungen (tyvärr). Varför tar man aldrig upp det hon har gjort? Hon e ju den enda i kungafamiljen man känner har gjort nått riktigt sjysst. Och när nån väl lägger fokus på henne så skymfar man henne och hånar henne med en nazistsymbol för att hennnes FAR, inte hon alltså, utan hennes farsa har vart i nån styrelse med nassar. Varför ska hon ta skit för vad nån annan har gjort? För vad hennes gamla farsa gjort e tydligen viktigare än vad hon själv gör och vill få gjort. Det e så orimligt och orättvist mot henne. Suck
Det e så tråkigt att Elisabeth Ohlson Wallin valde att göra så. Men vad vet jag...hon kanske har nått otalt med Silvia som rättigfärdar henne att smutsmåla drottningen så?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ta ett piller!

Kategori: Allmänt

Var inne på apoteket nyss, Speja mej omkring och leta efter D-vitaminer. Dem var slut, tydligen har nån vrålat ut att D-vitaminer e skitbra och genast ska alla ha de. Jaja, Tur att folk har blivit 1% smartare på nya året. 
Hur som haver, jag fladdar  runt i butiken och glor på allt som finns, och mina ögon fastnar som limm på en hylla där det står det typ "piller mot oro och överkänslighet"
 
huh? Det finns piller mot allt må jag säga! då undrar jag.. Om det nu finns piller mot de mesta, varför finns det då inte ett piller som gör att folk blir mer öppna och medkänsliga? Borde stå först på listan av alla piller att skapa.
Ett piller som man tar innan man går och lägger sej och så vaknar man upp dagen efter och förstår att mänskliga rättigheter och rättvisa e prio nummer ett på vår kännande lista över vad som e viktigast hela världen. Ett piller som gör att vem som helst direkt känner och tycker att det e självklart att man ska hjälpa varann och sträva mot en rättvis värld. Jämlikhet och lojalitet e lixom ...en given tanke hos folk..!
 
Män börjar ifrågasätta deras egen dominans i samhället och kräver att både kvinner och män ska ha samma lön för samma arbete. Kvinner och män inser att det e normen som spelar ut våra hjänceller i det mest förnedrande spelet, dem börjar inse att det inte sitter mellan bena vad man kan och e bra på utan i skallen.
Mäns våld mot kvinner och mäns våld mot andra män slutar upp direkt. Istället hyllar vi varann för våra olikheter och likheter. Vi ser goda och varma sammanband om varför vi finns och vad vi vill göra.
Djuren blir våra bästa vänner och vi låter naturen få vara i en harmonisk och respekterad miljö. Skulle vi behöva använda den så tar vi hand om den väl isf. 
 
Pengar e det sista vi tänker på, förutom att det ska vara rättvist mellan oss alla. Människer med olika kulturer blir intessanta och vi roar & njuter av alla våra olika kunskaper för varann. 
Dessutom gör vi en palme med varndra och blir färgblinda, vi ser aldrig oss som vita eller mörka, gröna eller röda. Vi ser bara en kropp och en kommunikation med en person, lyssnar på ord och ser handelskraftighet för godare värden i vår sfär. 
 
Ingen kotte har dessutom hört talas om religion. Ingen vet vad religion e, Vi har bara oss själva och varann att se till. Kärnkaften existerar inte och vapen kan folk inte äns stava till.
Sexualitet e roligt och det finns bara två etiketter där, Man e antingen sexuell eller icke sexuell. Det e alltså ointressant vad folk har för läggning. 
Civilkuraget flöder i massor. Vi ställer upp för varann och för oss själva. Den enskilda indviden e lika viktig som den gemensamma gruppen. 
Abortfråger ställs aldrig, man utgår från att kvinnan själv får bestämma över sin egen kropp. Det e ett givet val. Och vårdnaden av ett barn skall tillämpas den som e bäst för barnet, inte bara för att man e kvinna och mamma. Vem säger att pappor inte kan vara medkännande och vara en strålande förälder? Samma med  rättegångar om våldtäkter, man ifrågesätter inte kvinnan hur hon var klädd eller om hon var berusad eftersom inget rättigfärdar en våldtäkt.
Våran syn på pedofili blir strängare och djupare. Att göra övergrepp på barn eller plåga djur blir det stora konsekvenser på. Vi ser allvaret i det och förminskar det inte. Vi har och vågar döma fullt ut på våra lagar.
Rätten att vara, känna och tycka e ett privilegium för alla. 
 
Tänk om ett litet piller fanns som gjorde allt detta.
 
Fatta vad det skulle sälja, förhoppningsvis. Naturläkemedelpiller e det dessutom, Ännu bättre!
jag skulle själv testa ta ett piller och trycka in det i varje liten människa jag ser. 
 
Fixa fram detta piller NU
 
 ... & TA ETT PILLER
 
 
 
 
 

Palme

Kategori: Allmänt

"Palme var färgblind, han såg bara människan, aldrig nån färg"