Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

ta ett piller!

Kategori: Allmänt

Var inne på apoteket nyss, Speja mej omkring och leta efter D-vitaminer. Dem var slut, tydligen har nån vrålat ut att D-vitaminer e skitbra och genast ska alla ha de. Jaja, Tur att folk har blivit 1% smartare på nya året. 
Hur som haver, jag fladdar  runt i butiken och glor på allt som finns, och mina ögon fastnar som limm på en hylla där det står det typ "piller mot oro och överkänslighet"
 
huh? Det finns piller mot allt må jag säga! då undrar jag.. Om det nu finns piller mot de mesta, varför finns det då inte ett piller som gör att folk blir mer öppna och medkänsliga? Borde stå först på listan av alla piller att skapa.
Ett piller som man tar innan man går och lägger sej och så vaknar man upp dagen efter och förstår att mänskliga rättigheter och rättvisa e prio nummer ett på vår kännande lista över vad som e viktigast hela världen. Ett piller som gör att vem som helst direkt känner och tycker att det e självklart att man ska hjälpa varann och sträva mot en rättvis värld. Jämlikhet och lojalitet e lixom ...en given tanke hos folk..!
 
Män börjar ifrågasätta deras egen dominans i samhället och kräver att både kvinner och män ska ha samma lön för samma arbete. Kvinner och män inser att det e normen som spelar ut våra hjänceller i det mest förnedrande spelet, dem börjar inse att det inte sitter mellan bena vad man kan och e bra på utan i skallen.
Mäns våld mot kvinner och mäns våld mot andra män slutar upp direkt. Istället hyllar vi varann för våra olikheter och likheter. Vi ser goda och varma sammanband om varför vi finns och vad vi vill göra.
Djuren blir våra bästa vänner och vi låter naturen få vara i en harmonisk och respekterad miljö. Skulle vi behöva använda den så tar vi hand om den väl isf. 
 
Pengar e det sista vi tänker på, förutom att det ska vara rättvist mellan oss alla. Människer med olika kulturer blir intessanta och vi roar & njuter av alla våra olika kunskaper för varann. 
Dessutom gör vi en palme med varndra och blir färgblinda, vi ser aldrig oss som vita eller mörka, gröna eller röda. Vi ser bara en kropp och en kommunikation med en person, lyssnar på ord och ser handelskraftighet för godare värden i vår sfär. 
 
Ingen kotte har dessutom hört talas om religion. Ingen vet vad religion e, Vi har bara oss själva och varann att se till. Kärnkaften existerar inte och vapen kan folk inte äns stava till.
Sexualitet e roligt och det finns bara två etiketter där, Man e antingen sexuell eller icke sexuell. Det e alltså ointressant vad folk har för läggning. 
Civilkuraget flöder i massor. Vi ställer upp för varann och för oss själva. Den enskilda indviden e lika viktig som den gemensamma gruppen. 
Abortfråger ställs aldrig, man utgår från att kvinnan själv får bestämma över sin egen kropp. Det e ett givet val. Och vårdnaden av ett barn skall tillämpas den som e bäst för barnet, inte bara för att man e kvinna och mamma. Vem säger att pappor inte kan vara medkännande och vara en strålande förälder? Samma med  rättegångar om våldtäkter, man ifrågesätter inte kvinnan hur hon var klädd eller om hon var berusad eftersom inget rättigfärdar en våldtäkt.
Våran syn på pedofili blir strängare och djupare. Att göra övergrepp på barn eller plåga djur blir det stora konsekvenser på. Vi ser allvaret i det och förminskar det inte. Vi har och vågar döma fullt ut på våra lagar.
Rätten att vara, känna och tycka e ett privilegium för alla. 
 
Tänk om ett litet piller fanns som gjorde allt detta.
 
Fatta vad det skulle sälja, förhoppningsvis. Naturläkemedelpiller e det dessutom, Ännu bättre!
jag skulle själv testa ta ett piller och trycka in det i varje liten människa jag ser. 
 
Fixa fram detta piller NU
 
 ... & TA ETT PILLER
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jag tar gärna en burk med dem!

    2013-01-03 | 20:59:29
  • Sara säger:

    Haha! Det vore helt jävla underbart :)

    2013-01-03 | 23:19:33
  • Niklas säger:

    Har du haft blogg förut? Känner igen ditt sätt att skriva på..
    Du verkar helgrym, bli politiker?


    Svar: Jo jag har haft blogg förut, tror jag och du kommenterade varann då också. Kul att du hittat mej igen!med denna lilla godtrogna text kan man inte bli politiker. Men visst vore det nått med ett sånt här piller
    tack! sköt om dej
    Bönan

    2013-01-04 | 00:42:07

Kommentera inlägget här: