Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Äta middag med Margareta Winberg!

Kategori: Allmänt

JOTACK, de vore ju nått av en dröm. Hennes namn klingar fint att uttala, kan ju vara för hon e så jävla klockren. 
 
hmm sitter och lyxar till det lite för mej själv med dagdrömmar, bästa sällskapet för en middag med intressanta samtal vore, Gudrun Schyman (typ .. ballaste kvinnan i hela Sverige AND SHES BACK!)  å Ja maggan winberg of course, Varför inte sitta och lyssna lite på vad Bengt Westerberg har att säga och även olof palme? även gustav fridolin ska va med och lite liberalfeminism  vore inte fy skam det heller. jaaa vad trevligt de skulle vara ..jag och alla dem där "politiska vildarna" Vilken dröm..! hahaha
 
ibland kan jag verkligen nörda in mej i grejjer & tur e det
 
=)

Gardell

Kategori: Allmänt

DU E ETT GENI! 
 
 

killing in the name of - fransk liberalism ?

Kategori: Allmänt

klockan e runt 21 och jag tänker på fransk liberalism.
Det vackra underverket då anarkism möter liberalism..! Ordet och innebörden av liberal har min själ levt under förut, jag känner en sån stark koppling till liberalism och ett jätteförakt mot konservatism. 
Har dessutom hunnit tvätta min underbra jycke, nu doftar hen nyblommade blommer och bubbelgum, mmmm! och sen har jag  fångat en spindel under ett glas. Ja de e mycket som händer i mitt liv just nu. De blir så med flunsan. Man bli hundduschare och spindeljägare.
 
Ja herrejääävlar vilken influensa jag har kvar sen snart tre veckor tillbaka, blev först förkyld i mars sen friskförklarad sen kom den tunga influensan och satte klorna i mej. 
 
Har haft feber i 10 dagar nu mer eller mindre, har ju knarkat voltaren till å från och då har feberjäveln sjunkit. Men så fort jag slutar ta voltis så kommer febern tillbaka...
Ska till läkarn iveckan och gnälla.
 
Nå nytt som hänt? mer än de vita kränkta männen fortfarande hatar . Ja, jag har slutat skriva unga vita kränkta män eftersom jag har märkt av att kvinnohat finns hos äldre kränkta vita män också. Ålder har inget med vishet att göra. UPPENBARLIGEN.
Fel av mej att skriva män också, det e det verkligen...män hatar inte kvinnor, män hatar inte alls. Utan outvecklade killar gör det. Vita kränkta...outvecklade killar. Så.
 
JO! uruguay iveckan sa ja till samkönade äktenskap. JA MEN GRATTIS DÅ, kul att ni OXÅ kan hänga med i en utveckling för mänskliga rättigheter. För frankrike gav ju oxå me sej för det nu i år. Känns ju positivt att det finns länder som verkar humana i dessa kalla tider.
 
Ja just det, "the bitch is dead" Skrek nåra själar från England iveckan när Thatcher avled. Jag håller med Jonas Gardells text om henne som han publicera. Läs den. 
Thatcher - Där kan man se vad patriarkat gör med starka kvinnor. Hon var ju helrubbad.
 
pretty vacant - Sex PisOls