Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Bevara de svenska traditionerna, SD the smart ass!

Kategori: Allmänt

"vi vill se och kunna bevara de svenska traditionerna" 
 
ja jo, fast Svergie har ju bara EN riktig tradition egentligen. En helt otrolig tradition om ni frågar mej. En riktigt fantastisk tradition till och med! 
Den traditionen heter jantelagen. 
 
Jantelagen ser till att du mår piss och att din självkänsla ska bli så minimal som det bara går. Du får absolut inte tro att du e nå vidare..ja i vad det nu kan vara. 
Humor får absolut inte visas eller höras. Nej gud nej! Tänk om vi alla skulle ha kul nångång, det skulle inte komma på fråga!
Radera dessutom bort ordet duga för du duger ju inte till nått, för att ingen bryr sej om dej. Klok kommer du aldrig att bli, för du e så jävla dum. Och glöm förresten att du ska lära dej nått, att vara påläst och vetenskaplig e bara nonsens.
Gör som de svenska vikingarna, flamsa runt i hela riket, i nationens intresse och stjäl och våldta så många kvinnor ni kan sen efter det ska ni Dyrka de små jävla dalahästarna och köttbullarna, de e det som gäller! 
 
jaaa men vad spännande om vi skulle följa SDs mental, bevara det svenska svenskt, det vi hade förr var ju så mycket bättre.
Folkhälsan skulle ju vara i topp inom oss svenskar och våra känslor kring allt skulle grävas långt ner i nått slaskigt dike. Tysta och ruttna ska vi bevara Sverige svenskt och traditionellt, låter väldigt attraherande må jag då säga.
Och att sätta käppar i dessa framtidens hjul, att stanna tiden och ta ett kliv in i konservatismen, ja men vad roligt, låt oss snälla bevara Svergies ENDA tradition. 
Låt oss bevara Jantelagen. 
 
 
 
Jävla puckon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hahaha klockrent!

    2013-01-23 | 18:10:25
  • kim säger:

    Sant!

    2013-01-23 | 21:52:11

Kommentera inlägget här: