Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Ulf Adolphson och socialisten

Kategori: Allmänt

jorå!
 
Där sitter man, dricker en bärs med vännen och tuggar om fjärilar av alla grejjer man kan tala om. Min vän berättar att hen brukade rycka av vingarna på dom när hen var barn, det isade till i magen på mej -Ondskefullt svarade jag. Sen berätta jag att jag brukade ta en stor pinne och förstöra myrstackar när jag var barn. Dom blev ju helt galna myrorna, men det var ju så faschinerande att se dom kräla omrking och ivrigt bygga upp allt igen. japp, insketsmördare var vi minnsan. Djur lät vi bli, TACK å LOV! men insekterna fick passa sej... 
 
Bakom oss satt det tre grabbar vid ett bord, de drack oxå bärs, sen hörde vi "Ja men Ulf Adolphson har ju räddat moderaterna väldigt ofta, han e en hjälte för många unga moderater, han ser jag upp till på många vis" 
Jag och min vän glor på varann och garvar läppen av oss. Han fortsätter bjäbba och då avbryter den andra killen brevid han "e du skön eller? han e en jävla stofil."
Jag och min vän fortsätter garva läppen av oss tills den tredje killen börjar snacka och säger "socialismen e Adolphson största hot, med all rätt. Adolphson e avskumets skum!" 
 
Allt lät som rå poesi. Man måste nog varit där för att hajja men så lät det. Allt bara klaffa och jag var så kissnödig så jag bad min vän att rapportera hur ställningerna mellan Ulf Adolhson vs socialisten stod när jag var tillbaka. 
 
Jag kom tillbaka, lättad och nöjd över att det inte var en toakö. "joo fan, socialisten har gått och köpt öl och aldolphson sitter kvar och bjäbbar med stofil-grabben, dom sa när du var borta att svergie svikit svensk klassik politik"
 
svikit svensk politik? HUR? e dom nassar i smyg? Vad menas? blixtstilla och tysta satt vi och vänta in socialisten som kom tillbaka med tre nya öl. Jepp, det här skulle bli en lång kväll. 
 
-Bildt och Adolphson, 2 legender. 
 
- du menar 2 skämt?
 
-NEJ. Lägg ner, jag håller inte på att racka ner på era jävla idioter i sosseland, ni har ju för fan förstört tillräckligt, både i landet och i ert eget parti. Så splittrande.
 
Nu var tempot på rösterna snabba och irriterande. Socialisten såg inte glad ut och undra bergis varför jag och min vän vänder oss om varje 30e sekund. Det var så spännande, fan att man inte hade popcorn! 
 
- du, vi har haft mer regeringsmakt om man samlar ihop alla år, nu har ni haft 7 år på er och se hur landet e? Hyckleri
 
- ursäkta? Vi har gjort att landet står upp igen efter era trasiga skörder. 
 
Ja så höll dom på tills stofil-grabben sa nått med att sluta snacka för det bara förstör.
 
Vilket var lite trist eftersom jag och min vän höll på att slå vad om vem som skulle slå vem först. För det låg nämligen i luften..
 
sen skämta vi om hur kul det hade vart om en tvättäkta kommunist kom och satte sej och snacka med dom. hahaha, vad roooligt det hade vart! Men så kul skulle vi inte få det, min vän skulle hem och jag drog och kolla fotboll. och  Ikväll ere semifinal mot tyskland, jag e så PEPPAD! HEJA SVÄRJEEE!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Nanna J säger:

    hahahaha vad roligt!

    Svar: Det var faktiskt det =))
    Bönan

    2013-07-24 | 18:22:54
  • Sara säger:

    jag dog av garv när vi satt där. Deras miner! :D

    Svar: hahaha!
    Bönan

    2013-07-31 | 17:06:06

Kommentera inlägget här: