Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

SSSOCIALISSHMEN..! hick

Kategori: Allmänt

ja det finns fler galningar där ute. E det inte nån borgerlig casanova så kommer socialismen efter en och ska nooog berätta för liberalen vad arbete och frihet eee, för det fattar ju inte jag eftersom jag e liberal.
Nej nej, sorry. Jag råkar bara veta att demokratin, mänskliga rättigheter, solidariet och jämlikhet e från liberalismen. Jag råkar ha en övertygelse att vi ska vara fria människor, att vi e individer och vi ska hålla ihop. Jag råkar vara liberal för jag tror på rättvisan. Jag tror på människors lika värden. Jag råkar vara liberal eftersom jag tror inte på arbete till varje pris, utan på människan till varje pris. Jag råkar vara liberal för att jag tycker våran folkhälsa ska väga tyngre än näringsliv och byråkrati. Jag råkar vara liberal för jag tror på utveckling och revolution. jag råkar vara liberal för jag vill bryta gamla strukturer.
 
En knappt sekund trodde jag de var galna kommunster tills ena påstod att de var dom minnsan inte alls! Utan här e vi sossar! "ja men vad kul för dej" tänker man och glor lite på dom, ganska packade, ena vråla i fyllans dimma "ssschocialichsmen! " sen hörde jag inget mer för jag var tvungen att återgå till min vän och tacka lov för det. Min stackars vän som jag lämna i tie minuter för att stå och lyssna på en skrikig sosses socialism. Som inte äns e bra! Hur tänkte JAG där? my bad. Nästa gång, tänk rätt, gör om. 
 
Min goa vän ska resa på måndag. Jorden runt, obestämd tid. hen och hens partner blir borta allt från 1 till fler år. 
 
Åh vad jag kommer sakna <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sara säger:

    hahaha borgerliga casanovor eller socialister <3
    själv har man gamla päron som är ex kommunister ;)

    Svar: japp. Så e det ;)hahaha ex kommunister. Det e ju nått att bita i!
    själv har jag rätt så apatiska päron som varken säger de ena eller andra. kanske e bäst så
    Bönan

    2013-07-06 | 14:28:03

Kommentera inlägget här: