Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

modersmjölken, e den verkligen så god?

Kategori: Allmänt

Sen modersmjölken e vi insnoffsade med att vi e jämställda och demokratiska och så fort man ens ynkar på ifrågasättning på detta så blir man kallad ibland för det ena eller det andra.
Vi ärver gamla åsikter, men har ibland förvånadsvärt lätt att gå mot förändring men när det kommer till våra värden som människa står det still. 
 
Hierarkin bland oss verkar stå still, det bubblas, talas och skriks om jämställdhet då och då men det står still.
Antingen bemöts vi med apati eller med hot. För man ska akta sej om man pekar pinne mot makten, ett sätt att tysta ned eller skämta bort, ja eller hota bort e vanliga förekommelser. 
 
Normaliseringar tar över. Rasism och könsnazism går hand i hand, och man "borde ju få skämta om vad som helst" sipprar ut rätt ofta när man hänger med folk. Men nä, jag tycker inte det. Sålänge vi har strukturer som delar in människan i delar, där ena delen ses av strukturen vara bättre än den andra så tycker jag inte att det ska skämtas så jävla mycket om det, det blir så lätt en sak att förminska och till slut normalisera.
 
Modersmjölken e inte så god. Det har jag sedan länge kommit fram till men e det inte fler som tycker det?
 
Jag ser modersmjölken som oekologisk. Fylld med bekämpningsmedel hit och dit. Cancer i alla former och psykisk & fysisk lidande...
Ge mej en naturlig närodlad, varm och god modersmjölk istället, Ge alla det. Så kan vi ju faktiskt börja med våran tids största förändring - med kärlek få bort patriarkatet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: