Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

antifeminster, bajsmannen och andra dårar

Kategori: Allmänt

japp. Nu sitter jag här med glasögon. Det e HORRIBELT! jag gillar inte glasögon alls
Men enligt doktorn order så måste jag ha på mej dom i två veckor så inte inflammationen kommer tillbaka när jag ploppar in inserna igen, ja just det, måste droppa antibiotika varje timme i ögat. Visst ser det bättre ut men nu kommer nästa världsproblem, KAN JAG DRICKA BÄRS? 
 
ja... jag måste ringa till vårdupplysningen och bjäbba om hur viktig ölen e i mitt liv. 
 
Annars då? jo antifeminísterna hatar mer och mer, ju oftare det tas upp feminism i sociala medier desto mer kommer hatet. Men fortfarande e det grymt att det diskuteras. För tie, femton år sen så pratades det knappt alls om detta i denna utsträckning. Utveckling! Snart kanske vi kan få bort mänsklighetens största misstag - Könsnazismen.
 
Bajsmannen har gripits! halleluja!jag citerar en förälder "Vi är väldigt lättade. Det var skönt att kunna berätta det för barnen. De har varit rädda för att han skulle komma tillbaka, säger stugägaren Sigrid Kirkvoll, som drabbats av "bajsmannen"
 
Sen dom där puckona som tycker att det gör inget om någon våldtagit någon eftersom det e ju en bra yrkesmänniska generellt. Bra på sitt jobb osv osv. Aldrig okej. Aldrig okej. Aldrig okej. Det e ju ohumant att ta strider för en våldtäktsperson. skiter i hur jävla bra hen e annars på sitt jobb, e man en jävla idiot som våldtar så e man en jävla idiot som våldtar. Det säger allt. Sluta försvara idioter, jävla idioter.
 
Har spanat in och läst om Svenskarnas Parti och ja, renodlade nazister.
"Vi är en del av något enormt. Som människor genom att vi är en del av det svenska folket, som individer för att vi är en del av den nya folkfronten. Vi är folkets front. Det är hos oss som folkets framtid vilar. När vi har lyckats med våra mål så har det svenska folkets existens säkrats och det svenska folkets ära återuppstått.
 
 Undersökningar visar att svenskarna är mer rädda än någonsin för att röra sig i det allmänna rummet. Men inget görs för dessa svenskars trygghet. Man satsar istället på att göra fler invandrare till poliser. Plötsligt är vi tillbaka på 1400-talet där de som ska upprätthålla lagen är utlänningar. Då utnämndes de för att de saknade lojalitet till svenskarna. Idag väljs de bland annat för att politikerna tror att de ska kunna skapa ordning och reda bland de kriminella invandrarna, men istället kommer det visa sig att det bara blir värre. Invandrarnas lojalitet till det svenska värdlandet förblir obefintlig.
 
Även dagens Sverige består av kamp, men den moderna svensken har glömt hur man kämpar. 
 
 
Vi är ett folk. Folket är dagens ätt. Genom århundradena har folket utsatts för angrepp utifrån och agerat som en ätt för att försvara sina individer, sin mark och sina egendomar. Ibland har folket letts av individer som inte haft folkets bästa för ögonen. Det har lett till lidande och onödiga konflikter, men det har också lett till folkligt motstånd och omvälvande kamp. För kampen har alltid varit närvarande.
 
 

Våra grundläggande mål:

1, Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

2, Sverige skall styras av svenskarna: Icke-svenskar skall ej tillåtas ha maktpositioner inom det svenska samhället.

3, Sverige skall styras för svenskarna: Alla politiska beslut skall utgå från vad som är bäst för de etniska svenskarnas intressen."


Det här e nåra textsnuttar på Svenskarnas Parti program...

Det stinker tyskland 1937..

 

In med feminsterna, ut med kvinnohatande rasistNazister!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Niklas säger:

    UT MED RASISTERNA! vaffan händer Sverige :(

    Svar: de som händer e revolution. Ju mer feminismen hörs ju mer dånar hatet och apatin men det e bra att det talas om det. Tungt ska makten falla
    Bönan

    2013-08-01 | 22:06:51
  • Sara säger:

    Öl kommer du kunna dricka snart, håll ut <3
    Svenskarnas parti är ett jävla skämt, "nationalistisk front" = Nazism

    Fast bajsmannen, hahaha dör lite :P

    Älska feministerna som ska kicka ut rassarna!!!

    /Sara

    Svar: ja ölen hoppas jag att jag kan dricka, har inte haft tid att ringa vårdupplysningen och fråga men jag ska!
    jajamen, vi ska kicka ut dom och vi ska göra rakt och tydligt
    Bönan

    2013-08-01 | 22:10:39

Kommentera inlägget här: