Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Stort Grattis!

Kategori: Allmänt

till en god vän som fixat drömlyan i tyskland. Av alla nationer så blev det endå tyskland som blir din hemmanation. Grymt kul, väl värt och bra jobbat!! Du e värd det bästa!
 
Har suttit och jobbat lite och druckit te, förkylningen e fortfarande närvarande men inte lika skarp. tack och lov! Sitter och flinar åt en polare som alltid säger såna roliga saker, vänder ut och in på olika klassiska uttryck, jag kanske redan skrivit om detta tidigare i nått inlägg men det gör inget för jag garvar alltid läppen av mej så fort hen säger nått, typ 
 
"du ska inte gräva din egen grop i din säng" korrektion - som man bäddar får man ligga, eller gräv inte din egen grop för då kan det vara svårt att komma upp. Hen har allstå blandat båda dem här två uttrycken tillsammns =D
 
eller
 
"lär inte hunden sitta, den kan fastna" korrektion - går inte att lära gamla hundar att sitta
 
eller
 
"måla inte hej på marken" korrektion - måla inte fan på väggen.
 
hahahaha!!! jag älskar hens uttryck. Man vet lixom aldrig vad hen kommer att säga. Det kan bli preciiis vad som helst! Stråålande ju! Jag väntar med spänning på nästa uttryck. 
 
Sitter och läser Jonas Gardell nu på nätet, han e ju för skön och rätt. Hans kommentarer om SD e klockrena. Och ni som inte sett Torka aldrig tårar utan handskar , BUMS iväg å gör det genast! Den e skitbra och värd att lägga märke till. 
 
och ni som sett den, bra. Sätt på lite thåström och samarkanda och njuuut av vinterkvällen. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: