Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Smutsigt på sjukhus?

Kategori: Allmänt

Glodde på Tv igår, dem interjuvar en besökare på ett sjukhus som säger att det e smustigt på sjukhus och att det inte e bra att det e smutsigt på sjukhus. Det sprids sjukdomar och annat till de sjuka patienterna. "Det ska vara fräscht och rent" utbrister människan sen.
 
Nu e det såhär, Frågan ligger mera i om det e städare som städar eller om det e personalen själva på sjukhusen som städar? 
Just inom vården skär dem ner hela tiden och låter personal slita som djur. Det skulle inte förvåna mej att dem vill att personalen själva ska städa dessutom,allt för att skära ner och tjäna mer pengar.. för då kan jag verkligen förstå att det blir smutsigt.
Som man behandlar vårdpersonal i Svergie e skrämmande. I Norge e vården ett högt prioriterat arbete, man hyllar vården och dess arbetare. Det anses att det e fint att jobba inom vård, det behandlas helt annorlunda. 
 
E det så att det inte e vårdpersonal som städar så e det städare som missat att göra sitt jobb. Det e en annan fråga, klart det e jätteviktigt att det ska vara rent  på sjukhus men om det e vårdpersonal som dem skyfflat på det ansvaret, nåra slitsamma kvinner eller män som dem tvingas jobba dubbla pass, långa timmar, ta på sej extra syssler och samtidigt ska vara till patientens bästa...men sen ska dem städa också. Herregud. Det e ju förnedrande för människer att jobba inom vården. 
jag tycker att dem som jobbar inom vår vård e grymma, jag ser gärna att ni får bättre ställt både ekonomiskt och humant.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: