Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

märkliga meningar

Kategori: Allmänt

"Strukturell diskriminering gör inte Sverige till ett rasistiskt land. Strukturell diskriminering måste skiljas från naturliga mekanismer på den svenska arbetsmarknaden." - en skribent som anser att vi icke har rasism i vårt land. 
 
 
"hon var ju söt och sådär" fd. högt uppsatt Socialdemokrat som kommentarerar Anna Lindh när hon började i politiken. 
 
"vi tror inte på vetenskapen" SD politiker i Borlänge
 
Nu finns det  ju HUR många märkliga och riktigt korkade meningar som människer slängt ur sig hur som helst, men dessa har jag verkligen reagerat på. 
 
Den första meningen läste jag idag på nätet, en debattartikel som en person har skrivit och ger något löjligt försvarstal för Sverige och att det inte finns rasism. Läs meningen, ser du som läser något märkligt där? 
 
Strukturell diskriminering gör inte Sverige till ett rasistiskt land. Strukturell diskriminering måste skiljas från naturliga mekanismer på den svenska arbetsmarknaden
 
Alltså, vi måste skilja på strukturell diskriminering från naturliga mekanismer. Och det betyder...vad? Vad e natuliga mekanismer med, ja låt oss säga rasism, eftersom hela debattartikeln handlade om att Sverige inte alls e ett rasistiskt land. Jag e nyfiken nu, vad e naturliga mekanismer?
 
och
 
hon var ju söt och sådär. Trött blir jag på att kvinnor jämt ska få kommentarer på hur de ser ut. Fuck You- fingret dyker upp allt mer nu, för överallt så blir vi påminda om hur viktigt det e med utseende. Och när vi har tunga F.d politiker som gör det lättare att normalisera den synen på människor så spyr jag nästan. 
 
Men
 
Ett klassiskt, nästan ett episkt uttalande nu för tiden e när Svt hade ett program om SD politiker i Borlänge som sitter och säger rakt i kameran att de inte tror på vetenskap. Det gällde allt från genus till det mesta. Så bortgjorda..! 
 
vi tror inte på vetenskapen
 
Det tror jag det!
 
vetenskap=kunskap. 
 
SD = outvecklade pga brist på näring i hjärnan, dvs kunskap och dvs ... vetenskap!
 
Det e alltså logiskt att SD e så ologiska.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: