Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Tjejer & grabbs, ni vet väl att

Kategori: Allmänt

Man kan faktiskt gå ut och ha kul fast man e i ett förhållande. Man m å s t e inte sitta hemma en kväll och dricka och nöjja sej med det, även om det e trevligt också.
Jag älskar både och, gärna samtidigt. Först hemmaparty med alla underbara nära och kära sen drar vi ut på antingen klubb eller skön opretto pubb och sitta och socialisera sej. Det e friskt och kul, öppet och annat folk som man kan stöta på. Sjukt kul ju!
 
Ska börja med att  skriva att jag avgudar mina vänner och många av dem har skaffat partner och helt plötsligt anser de flesta av dem att "nää, men vi behöver väl inte gå ut? vi har det så kul här" eller "vi går alltid ut så nu e vi hemma" och jag ba "ehm, jo visst men vi har ju sjukt kul ute oxå, vi har hängt hemma hos nån nu väldigt mkt och det e sjukt najjs de med men nu drar vi ut och hänger lite oxå" För jag tycker det. Oavsett om man har flickvän/pojkvän whatever, man KAN gå ut och ha kul. Det slirigaste e väl nog när det gaddat ihop sej (dem som har fast partner) och pront bestämmer sej för att bara vara hemma. Det e klassiskt och very typiskt folk i förhållande men det gäller inte alla. Jag själv i förhållande e fortfarande likadan, älskar att hänga hemma hos polare sen dra ut på pubb och fortsätta ha kul i den mer öppna sociala atmosfären. har flera andra som haft och har förhållanden som vill dra ut, inte bara sitta hemma hos nån. 
 
För mej finns det inge underbarare än att samla ihop dem människerna jag älskar allra mest och sitta på en avslappnad krog/pubb och beställa en stor stark och snacka om sköna grejjer. Det e själva grejjen att just sitta öppet tillsammans och umgås med varann som jag gillar. 
 
Och efter flera hemmakrökar kvällar nu tycker jag det börjar låta lite beige att man ska fortsätta för vissa tycker att det e bekvämt så. Man får offra sej lite och variera sej. hahaha det har ju vi som älskar både och gjort! och det har jag gjort nu, och när jag haft partner, och när jag dejtat och när jag vart singel. hahaha det e som jag vill att hela den sköna allmänheten ska veta "KOLLA! HÄR SITTER VI OCH UMGÅS, JAG OCH MINA FAVVOTYPER OCH VI HAR SÅÅÅ KUL" 
 
Tänk snälla rara underbara, bara för man har förhållande så behöver man inte häcka hemma för det mesta när man ska kröka. Varför inte både och..? Kom igen! det blir annars lite tråk jag-har-förhållande-så-jag-e-bekväm-med-att-rocka-loss-hemma-mer-än-att-vara-ute-eftersom-jag-har-ju-partner-så-varför-dra-ut-typ, det e lite dem vibbarna man får. Vilket får mej att tänka på...så när man går ut så letar man efter nån? ja så ere bergis för vissa men sen finns det just det här ...jag vet inte, kanske SOLIDARISKA med andra människer ute som e extra skoj som lockar och just att man e där med sina favvosar. 
 
Man behöver inte hela tiden bara häcka hemma eller bara häcka ute  men man kan variera sej. Men det e  damn trist när (av erfarenhet) dem som har fasta förhållanden bara vill vara hemma för det mesta.
 
kom igen nu
 
aja, sweden leder över denmark 4-2 just nu
 
najjs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: