Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

glöm inte ba inte

Kategori: Allmänt

Ekologiskt e LOGISKT.
 
Har precis bakat ihop ne spungecake, eller spongecake eller ja spunchcake. vettefan hur de ska stavas bara hur det uttalas. Tryckt ner massa ckockladbitar i och låtit det gräddas i ugn, sen när det e klart så ere inte riktigt klart va för de ska vara kondenserad mjölk över. Som glassyr! mmmums!
 
Jag har följt olika mediaprofiler och deras uttalande om Hen. Jag vill ge styrka och tack till trans och andra personer som tagit ställning mot unkna bittra typer som vill förneka deras rättigheter. Man som individ vill bestämma själv vem jag e och hur jag vill andra ska se mej. 
Och den blondinbella har redan spytt ut sin vrede mot Hen "Man ska se om det e en flicka och pojke, så man vet hur man ska vara"
Men många som e positiva till Hen säger att det e fantastiskt att man slutar lägga fokus på könet i det första, det kan ju omöjligt vara det viktigaste med en person, vad den har mellan sina barn och hur man ska behandla där efter.  
Hen handlar inte om att "radera" bort sitt kön eller sexuella läggning utan att man beskriver en person i första hand och inte vilket kön eller lägging personen har. För att vara tydlig. 
Eller så kan man säga...
Syster, bror = syskon
Mamma, pappa= föräldrar
Hon, han= Hen
 
Men som vanligt får modern och frisk utveckling mycket motstånd från de som inte vill förändras men tids nog och förhoppningsvis så kommer detta naturligt om nåra år, Att hen e indviden i första hand och i andra hand, könet.
 
Nu ska jag nog smaka spungecaken!
 
Petter- Håll om mej, grym låt! Petter levererar nästan sin bästa låt någonsin
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: