Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

tragedin & komedin - den levande revolutionen

Kategori: Allmänt

Det e tur att jag har träffat människer som ser revolutionen mer än det misantropiska, även om jag e mer lagd åt misan hållet. Det e faktiskt en revolution som pågår, våran..min generation ..wow. Det händer grejjer, antagligen e folk som robotar eller så e dem i allra högsta grad levande och kännande varelser som ifrågasätter och tänker. 
Jag känner av den äldre generationen på långa håll, men den nya står stadigt brevid nära och blommar ut.
Det här kan bli stort.
Anamma revolutionen NU
 
Det finns ju dem som e motsägelsefulla och talar om hur vi ska behandla gällande allt från djur, miljö, människer, relationer, politik..ja listan kan bli jävligt lång MEN de själva får lägsta poäng hur dem själv behandlar, Att pront beskriva och säga till hur det ska vara och samtidigt bemöta på ett dåligt sätt blir ju bara motpol effekt. Det e hyckligt och en ganska så smaklöst OCH smartlös kombo. Dem har man ju stött på.. suck (tragedin)
 Å andra sidan e det bra med skräckexemplar på hur man inte vill vara, det e bra att ha en ventil som luftar, det slutar ju med (spciellt me mej) att man blir mer säker på sin sak och sitt bemötande...och den så vackra revolutionen som vi e i nu och kommer se mer av i framtiden. (komedin)
 
Det e en bit kvar till jämställdhet i detta land men vi e väl på någolunda god väg, känns bra, revolutionen smakar gott. Men då och då... när man tror sej håller på att tappa hoppet om allting så dyker det upp eldsjälar som visar att det e inte e försent. Att det aldrig e försent. Förändringar står på agendan, 
Tack. 
Så mycket jag kan känna avsky mot människan så kan jag älska människan också. 
 
Det e en tragedi/komedi. Människer imellan. Bemötande. visioner, revolution.
 
Bra låt för dagen - the lumineers, ho hey.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Niklas säger:

    :)

    2013-01-27 | 18:18:40
  • Majken säger:

    Låter bra :)

    2013-01-28 | 04:00:44

Kommentera inlägget här: