Århundradetsbrott.blogg.se

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

DemokratSvergie

Kategori: Allmänt

Sverigedemokraterna vill kraftigt begränsa anhöriginvandringen genom att ställa tydliga krav på anhöriga som vill invandra. Detta bl a för att motverka tvångsäktenskap, människohandel samt samhällsekonomiska kostnader till följd av att anhöriginvandrare inte klarar av att försörja sig själva. 
 
jojo, men undra vad SD vill göra mot det SVENSKAR som håller på med människohandel och de svenska män som köper sex av barn och unga kvinner..barn och kvinner som dessutom ofta e utländska. Vad vill dem göra åt det? hallå 
ähh
 
jaja. Idag har jag vart och plumsat runt i snön med kompis, shoppat upp alla kosingar på klappar. Bäst folk blir nöjda nu, haha!
Helgen var fin som snus, firade gunvaldina på vapiano och senare ut på lite olika plejs och speja runt. I present fick hon ett förstoringsglas med inbyggd lampa. fett bra ju! Nu ere ju såhär va att hon hars edan månader tillbaka börjat babbla om att hon seeer så dåligt och skulle behöva glasögon, så jag tänkte..förstoringsglas! hahaha hon bara garva och beratta sedan att dem kom väldigt lägligt tills pass när hon var packad och leta efter sina hemnycklar i väskan. se så bra de var, toppen!
 
det e andra dagen i rad nu jag har tryckt i mej cashwenötter. Det e väldigt viktigt att dem e rostade & saltade. Inte bara saltade, det smakar inte lika bra. MEN allra värst e dem som varken har salt eller rostning. huaaa, smakar laban!
Nu kanske ni tycker detta e petitesser men sånt här e very viktigt för mej. Man ska nöjja sej me det bästa helt enkelt. Och det bästa i detta fall e saltade och rostade cashwenötter.
Jag skulle lätt kunna skriva ett helt långt inlägg om just sånt här meeen avvaktar me det. Ska ut med jycken snart innan han käkar upp mina skosnören. yepp, han e lättroad.
 
Låten som spelas om och om igen nu e Lars Demian "Expressen"
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: